Buttercream de Nutella

L’ altre dia vaig veure una recepta que es deia “Pink Lady”* de cupcakes de gerds, però la cobertura no m’acabava de convèncer i li vaig dir a la Mam que busquéssim un buttercream que combinés be i per fi en vaig trobar un a base de Nutella que em xifla.

Ens van quedar així de bons:

Ingredients 

– 150g de mantega sense sal
– 150g de sucre glas
– 3 cullerades de Nutella

Treiem la mantega de la nevera entre una hora i dues hores abans de fer el buttercream. Si fa molta calor a l’habitació, amb una hora n’hi haurà prou. També es pot posar al microones uns 3 minuts a potència mínima (en el nostre 90 w) i queda com a temperatura ambient.

Tamisem el sucre glaç (millor si és Icing Sugar). Batem la mantega amb el sucre fins que la barreja blanqueji i estigui homogènia (nosaltres ho hem fet amb el Thermomix). Afegim les cullerades de Nutella i batem fins que la barreja estigui cremosa.

La posem en una mànega pastissera i decorem en forma de flors o espirals sobre les muffins (o pastís) i ja es pot menjar!

Advertisements

Quant a cocinandoconmami

Un blog per recordar alguns plats que han sortit espectaculars i després no recordo ni com ho he fet ni on ho he llegit ...
Aquesta entrada s'ha publicat en Postres i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Buttercream de Nutella

  1. Retroenllaç: Cupkake Pink Lady | Cocinando con mami

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s