Cupcakes d’ OREO!! (14 unitats)

En aquest pont de la constitució normalment ens dediquem a fer l’ arbre, el pessebre.. però aquest any que ens hem tornat “pros” hi hem incorporat una nova activitat: fer pastissos. En aquest cas no és un pastís però bé, més o menys. Així que ahir li vaig dir a la mam: fem cupcakes d’ oreo? Vam comprar els ingredients perquè avui tot està tancat, i avui a la tarda les hem fet. La recepta l’ hem tret d’ una web que es diu objetivo cupcake. Aquí us deixo el link de mini cupcakes però nosaltres les hem fet en tamany normal:http://www.objetivocupcake.com/2011/04/mini-cupcakes-de-oreo-y-las.html

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Per a les muffins:

Ingredients:

  • 2 ous
  • 140g de sucre
  • 115g de  farina
  • 120g de mantega
  • 2 cullerades i mitja de cacau en pols
  • 1 cullerada de llevadura química (nosaltres hi hem posat Royal)
  • 1 cullerada d’ extracte de vainilla
  • 65ml de llet
  • 6 cullerades d’ oreo rallades (4 galetes oreo grosses i en sobra una mica pel buttercream)

Preparació:

Preescalfem el forn a 160º i preparem els papers per cupcakes.

En un jerro, barregem la llet amb l’ extracte de vainilla.

En un bol, tamissem junts la farina, el cacau, les oreos en pols i la llevadura. En el bol de  la batedora hi posem el sucre i la mantega a tempratura ambient* i batem fins que quedi cremós. Afegim l’ ou d’ un a un.

*Per saber si la mantega està bé hem d’ esfonsar el dit, i , si queda la marca de les empremptes llavors ja podem batre.

A continuació, afegim la meitat de la massa de cacau. Després la llet i finalment la resta de la massa de cacau. Repartim la massa en els paparets, posant-hi aproximadament, 2 cullerades no del tot plenes. Fornejem entorn a 18-20 minuts fins que al punxar-ho amb una palet, el palet surti sec.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAl treure-ho del forn, deixar-ho refredar almenys 5 minuts abans de posar en una reixeta.

Per al buttercream he utilitzat aquesta web, però com que era molt, n`hem fet la meitat: http://www.ladulcemagdalena.com/2012/02/no-habia-hecho-aun-los-cupcakes-de-oreo.html

Per al buttercream:

Ingredients:

  • Un pot sencer de philadelphia (240g)
  • 70g de sucre glaç
  • 45g de mantega sense sal a temperatura ambient
  • 1/2 cullerada d’ extracte de vainilla
  • Junt amb la resta de ratlladura de la recepta anterior, 2 oreos ratllades ( si no teniu la resta de l’ altra recepta 3 oreos)

Preparació:

Barrejem la mantega amb la philadelphia amb la batedora elèctrica.

Afegim la resta d’ ingredients; però no de cop, fins aconseguir una massa cremosa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHo posem a la mànega pastissera i decorem les cupcakes.*

Ho decorem amb una oreo mini o amb mitja oreo gran.

*Per fer una flor amb el buttercream, començem en el centre i anem fent una espiral cap a fora.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Advertisements

Quant a cocinandoconmami

Un blog per recordar alguns plats que han sortit espectaculars i després no recordo ni com ho he fet ni on ho he llegit ...
Aquesta entrada s'ha publicat en Cupcakes, Postres, Trucos i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s