Menú complet de tardor en un sol plat

Menú de tardor completEl menú consta de:

Un bol amb xampinyons saltejats amb allet i a sobre una capa de formatge “escaldat” de la lleteria del mercat de Torreblanca. Es fet aquí amb la mateixa tècnica quq la Provoletta. Tot gratinat.

Després uns “nuggets” de lluç que me’ls fa la Gemma de la peixateria, deixant els medallons nets d’espines i de pell, arrebossats amb la tècnica del Panko (si us interessa, llegiu el post “per fi, calamars a la romana“).

Arròs integral amb oli i soja. L’he bullit amb la olleta d’arròs i així no es passa ni es queda curt.

Anuncis

Quant a cocinandoconmami

Un blog per recordar alguns plats que han sortit espectaculars i després no recordo ni com ho he fet ni on ho he llegit ...
Aquesta entrada s'ha publicat en Otoño i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s