Atenció a les cookies que hi estem trobant el tranquillo!

En el llibre de la pastisseria Hummingbird de Londres hi ha tot un capítol dedicat a les cookies. El tema no m’apassiona d’entrada, però he vist que és més ràpid de fer que un pastís, no té problema de cocció (no falla, només cal mirar per la finestra del forn i treure quan estan fetes) i resulta una molt bona opció per berenar o per esmorzar a l’hora del pati. O sigui que un dia m’hi vaig posar.

La primera provatura ha estat espectacular:

Cookies de crema de cacahuet i xips de xocolata!

La única precaució que cal tenir és que no fa falta fer boletes perfectes perquè en el forn es desfan i formen uns cecles perfectes, i després que més val fer-les petites perquè atipen moltíssim. Com diu en Lluís, amb una sola cookie ja sopes!

Cookies de crema de cacahuet i xips de xocolata

Després també hem fet les cookies de civada i panses, més lleugeres però també boníssimes, i finalment, l’altre dia vem fer les cookies de dues xocolates, que segons en  Lluís són les millors. Les vem posar en bossetes per la trobada de Filòlegs, pero ostres! no vem fer cap foto …

Advertisements

Quant a cocinandoconmami

Un blog per recordar alguns plats que han sortit espectaculars i després no recordo ni com ho he fet ni on ho he llegit ...
Aquesta entrada s'ha publicat en Cookies, Galletas i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s