OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aquesta és la pinta que feia el pastís que hem portat a casa dels Fàbregas per dinar. Quan l’hem tret del porta-tartes (del Lidl), les flors s’havien despenjat una mica però cal dir que la Sara les ha fet amb molt de compte i amb tota la il.lusió. No us perdeu les perles al centre de les flors, un luxe!

Es tracta d’un pastís Brooklyn del llibre de Hummingbird’s que m’encanta. Està fet amb molta xocolata, i en especial, la cobertura, que queda espessa, molt brillant i amb una textura fàcil de muntar en tres capes.

Quan l’hem portat a la taula, la Montse ha dit “o sigui que no és del Yann??!!” i crec que ho deia seriosament perquè mentre anava tallant deia la il.lusió que li feia pensar com seria de bò el pastís fet per la Sara i per mi. Els pastissos són molt agraïts. I les safates de cartró del Mercadona (1 euro 4 safates), resultones que no vegis.

És la segona vegada que el faig, totes dues han causat sensació. El que ha quedat en aquesta ocasió (no gaire) he hagut de dissimular perquè semblava que la Sara se’l volia endur …

Anuncis