La Sara ha fet 12 anys amb un Red Velvet amb confetti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Igual que l’any passat, la previsió del temps és dolenta i ja ho hem après: convidarem les amigues a la piscina quan tinguem clar que no plourà. I de moment, continua la tempesta dia sí dia no …

Però mentrestant anem fent diferents celebracions. El dia en qüestió vem anar a sopar al Sugoi, i el cap de setmana abans, vem fer dinar d’aniversari amb pastís i espelmes. En aquest cas, vaig fer una recepta nova que la Sara feia dies que es mirava: el Red velvet que apart de ser un pastís de xocolata, la gràcia que té és que és de color rosa o vermell.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

L’he fet amb la recepta de la Bea que deixo aquí.

Coses que passen:

La quantitat de colorant: sembla una bestiesa però jo n’hi he posat menys i no queda prou vermell.

El pastís cal fer-lo amb antelació: així queda més assentat, i fa menys engrunes, que com es veu a la foto, és un dels problemes a l’hora de cobrir.

El buttercream: la recepta de la Bea no va tant bé per cobrir un pastís. El dia que vem fer la cobertura del Hummingbird cake em va semblar més cremosa, més opaca, en fi, millor.

Les espelmes mutilades: resulta que el 2 estava trencat i no ho podiem enganxar amb superglue perquè és inflamable i no voliem provocar una explosió. Ho hem enganxat amb unes gotes de cera d’una altra espelma vermella (les gotes de la mateixa espelma no enganxaven).

La decoració del pastís

La decoració original havia de ser de cors, igual que es veu a la foto de la Bea. Però quan vaig anar a buscar els cors de sucre, de roses només n’hi havia cinc, la resta blancs, quina caca.

El plan B era fer corets amb les restes de fondant de colors que van quedar després de fer les cupcakes del Barça i tal. Però fer corets amb la punta del ganivet és un treball de xinos!

El plan C era fer cercles com de confetti, tal com es veu en aquesta foto. Però com he dit, eren restes de fondant, i no era suficient per repartir per tot el pastís.

El plan definitiu va ser fer una plantilla de paper amb la lletra S coberta amb boletes de sucre de colors (de les que es compren al súper i que un dia la Sara va insistir en comprar), i la resta, al voltant, els confettis que ja tenia preparats: els vaig fer amb diferents cercles (la punta de diferents boquilles i un tap, tres mides o quatre, no recordo).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

El resultat va ser molt xulo i el pastís molt bo.

Anuncis

Quant a cocinandoconmami

Un blog per recordar alguns plats que han sortit espectaculars i després no recordo ni com ho he fet ni on ho he llegit ...
Aquesta entrada s'ha publicat en Bizcochos, Cumpleaños, decoracions, Postres i etiquetada amb , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s