A la Sara no li agrada l’amanida en general, només el tomàquet i encara, i per tant no menja moltes coses crues. En canvi sí que li agrada del gazpacho, i per això he estat buscant sopes fredes de coses en cru per provar-ne de noves i poder variar. I aquesta és espectaculat, i més fàcil no podia ser, fins i tot es fa abans que el gazpacho i no cal colar.

La base és aquesta recepta de mercado calabajío però com sempre passa, o falta una coseta o tinc un ingredient a la nevera que cal utilitzar per no llençar-ho, … o sigui que el resultat és aquest:

  • 120 grs de mascarpone
  • 1 iogurt natural
  • 2 cors d’enciam dels de l’Eroski sencers
  • 1 llesca de meló que tenia a la nevera
  • 1 got d’aigua freda
  • vinagre blanc de poma
  • Sal i oli

SENZILL: tot excepte l’oli d’oliva, al vas del Thermomix a màxima velocitat fins que quedi una crema fina. Després abaixem a vel. 2-3 mentre hi tirem el raig d’oli pel forat, veurem que queda lligat. I a la nevera. És com un concentrat d’amanida, però quan he preguntat de què creien que era la sopa, dèien “de carxofa” o també “de carbassó”, curiós, no?

Anuncis