Muffins gegants de nabiusEls he fet segons la recepta del llibre de El rincón de Bea, que també apareix en el seu bloc.

Han pujat superbé, esponjosos, impressionants. En Lluís diu que els troba poc dolços, que és la gràcia que jo hi trobo perquè els fruits tenen un puntet àcid. Per això n’he fet dos amb crema de formatge tipus Philadelphia per en Lluís.

Muffins gegantsCanvis sobre la recepta del llibre

– Diu la recepta que la mantega ha de ser fosa, jo no la he arribat a fondre del tot sinó només estovada al microones a 90 w. Ha costat una mica que la crema quedés fina, però ara que tinc amassadora nova, no hi ha problema, la deixes més estona i llestos.

– Els nabius que he utilitzat són frescos, això hi dóna un punt àcid molt bo i també la textura sucosa. Cal vigilar al remenar perquè tenyeix la massa si no vas al tanto.

– El buttermilk: l’he fet amb llimona barrejada amb la llet, i efectivament, tal com diu el llibre, queda com un iogurt claret, o com llet espessa. L’altra vegada ho vaig fer amb vinagre de mòdena blanc (o de poma) i queda més aviat com llet “tallada” que també és la intenció. I tot plegat sembla que és el que li dóna a les muffins aquest gustet i la textura espectaculars.

Anuncis