En Lluís ha marxat cap a Anglaterra però abans li hem fet un àpat de pasta a gogó. La recepta que hem fet és aquesta, amb alguns canviets. Però em va encantar la idea del Fazzoletti perquè es doblega com si fós un paper de seda i és diferent a la pasta convencional.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fazzoletti

Per la propera vegada:

  • No he trobat sèmola i per tant ho hem fet a partir de 300 grs de farina comuna. Però al final gairebé hi hem posat 400 grams perquè se’ns trencava al passar la pasta pel corró.
  • Un cop formada la pasta, l’hem deixat assecar ben bé una hora, això millora molt la cocció i el resultat al final.
  • Tant pels tagliatelle com pels fazzoletti, hauria estat millor posar-ho a la posició més prima de totes i no a l’anterior, que és la que vem fer. A més, pels fazzoletti, caldrà provar de fer-los rectangulars (doble mida de la que vem fer) o bé una mida més gran per tal que es pleguin amb naturalitat.
  • Ho hem acompanyat amb salsa pesto i tomaquets cherry saltejats, també salsa 4 formatges i també una salsa de tomàquet amb albergínia que ha fet el Dani i li ha quedat un escàndol 😉