Trinxat de Cerdanya en 30 minuts i mentrestant vas fent una altra cosa

M’ha dit la Magrins que el trinxat fet amb el Thermomix surt boníssim i que és molt fàcil de fer. Jo he seguit aquesta recepta i queda confirmat: surt boníssim i mentre es fa (uns 30 mins en total), et dediques a fer una altra cosa!

Organització

  1. Primer cal triturar la col: la velocitat adequada és la 4 (i no la 8 com jo he fet en part) i pocs segons, de manera que no quedi totalment triturat sinó més aviat en trossos grossos. Si cal, ho triturem en dues vegades. La proporció va a gustos, jo hi poso més col que patata (uns 500 grams per uns 400 de patata.
  2. Després sofregim els alls i la cansalada: a la recepta, primer fa els alls i poc després el bacon. Això trigarà uns 5-7 mins.
  3. Afegim la col i uns 100 grs d’aigua i ho posem a coure 5 mins. temperatura Varoma i velocitat 1. 
  4. Finalment, les patates: tallades a daus, les tirem al damunt i salem. Programem 20 mins. temperatura Varoma i vel. 1. I llestos.

En servir, es pot fer amb una forma (rodona o quadrada) i una raig d’oli. També s’hi podria posar un trosset de bacon cruixent com el del neurigen segons sabem ara que es fa. I prendre ben calent!

Anuncis

Quant a cocinandoconmami

Un blog per recordar alguns plats que han sortit espectaculars i després no recordo ni com ho he fet ni on ho he llegit ...
Aquesta entrada s'ha publicat en Entrantes, Invierno, Verduras i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s