amanida d'espinacs i ou poché

L’ única amanida que es menja la Sara!!!

Ingredients

  • Espinacs baby de bossa
  • Salsa pesto casolana (alfàbrega, all, pinyons, formatge de parma rallat, oli, sal i una mica d’aigua)
  • 1 ou per persona

Mètode per ou poché infalible:

Sobre un bol, posem un paper film i l’untem amb unes gotes d’oli i un pinzell. Hi trenquem un ou al damunt i el salem. Afagem les puntes del film i el tanquem fent un paquetet, girant-lo fins que quedi ben apretat. El tanquem amb un filferro dels de tancar les bosses de congelats, o bé amb un fil. Preparem així tots els paquets amb els ous que necessitem. El mètode aquí.

Posem aigua a bullir en un cassó i quan bull, hi posem els paquets i posem el rellotge 4 minuts (al num. 7). Quan pita, ho traiem ràpidament i ho deixem refredar. Traiem el plàstic amb compte quan ja està tebi.

Muntem el plat:

Espinacs, una mica de sal, unes cullerades de salsa pesto i al mig, l’ou. No importa que quedi amb aspecte una mica sec, ja que quan trenquem l’ou, amb el rovell tan cremós es farà una bona salsa per l’amanida!