Un postre diferent, una mica laboriós (com un cupcake, ni més ni menys) però molt atractiu i boníssim. L’he fet perquè és una recepta que utilitza buttermilk que tinc a la nevera des de fa dies i se’m farà malbé si no vaig al tanto.

Red velvet Whoopi pies
Foto: Sara
IMG_3413
Foto: Sara
IMG_3419
Foto: Sara

El kit que em van portar els reis de Lekué de fet no és per macarons sinó per whoopie pies, però fins ara no n’havia fet.

Whoopie Pies red velvet farcides amb crema de formatge

La recepta base és la que he trobat aquí, encara que hi he fet alguns canvis:

  • Hi he posat un ou i una clara pasteritzada tal com suggereix la recepta.
  • Pel que fa al colorant, hi he posat molta menys quantitat del que diu la recepta, i potser no queda prou de color vermell?
  • He afegit a la barreja de manteja i ou unes gotes d’aroma “butter vanilla” del Lidl, espectacular la olor que fa.
  • La massa la he posat dins el dispensador de silicona amb la boquilla rodona més grossa.
  • Forn preescalfat a 190 però quan hi he posat els whoopies, l’he abaixat a 180 graus
  • Han sortit tres safates de forn de whoopies.

Anem per la crema per farcir, que la he fet completament a ull ja que no tenia ingredients suficients:

  1. Ingredients: mantega a temperatura ambient, philadelphia i sucre glass.
  2. De Philadelphia, només me’n quedaven uns 50 grams (no ho he pesat), hi he posat uns 50 o 60 grams de mantega i ho he batut. Després he anat afegint a ull el sucre glass fins a aconseguir la textura que m’ha semblat.
  3. Ha donat per omplir tots els whoopies amb el dispensador de silicona amb la mateixa boquilla rodona grossa.
Anuncis