Pasta fresca a gogó millorada 2

Aquesta és la millor pasta que hem fet fins ara, i que consti que l’ha feta la sara tota sola!

La Sara ha seguit aquesta recepta.

Els ingredients, més senzills no podien ser: 100 grams de farina per cada ou. Un polsim de sal i només hi afegim una cullerada d’aigua per ou si fa falta. I ja està!

Només un truc: DEIXAR-LA ASSECAR UNA ESTONA. Fa que un cop cuita sigui ommmm

Foto: Sara T

Foto: Sara T

IMG_4009Els fazzoletti, impressionants. Uns 4-5 mins en aigua bullint i llestos. Sara, ens treiem el barret.

 

Anuncis

Quant a cocinandoconmami

Un blog per recordar alguns plats que han sortit espectaculars i després no recordo ni com ho he fet ni on ho he llegit ...
Aquesta entrada s'ha publicat en Pasta i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s