Gazpacho de poma verda

Vaig comprar una poma Granny Smith per fer un gazpacho verd de poma però un cop aquí, veig que cal posar-hi cogombre, i aquí no menja cogombre ni quisqui, només jo.

O sigui que canvi de plans, he acabat fent aquesta recepta.

Ingredients

  • 4 tomàquets madurs (tipus de pera o de branca)
  • 1/8 part d’una ceba tendra o normal
  • 3/4 de poma Granny Smith, millor que no sigui massa madura
  • 1 cullerada sopera de sucre
  • 1 culleradeta de sal
  • 4 llesquetes de pa dur (jo torradetes de les que van sobrar del sopar amb els Marin)
  • 1 all al que li hem tret la part germinada de dins
  • 25 grs d’oli d’oliva de gust suau
  • 100 grs d’aigua freda
  • Un raig de reducció de Modena per decorar

Posem tots els ingredients menys l’aigua al Thermomix i programem 30 segons a vel. 5 i 1 minut a vel. 10. Després hi afegim l’aigua, provem de sabor i de textura i ho rectifiquem de sal, sucre o aigua si cal.

Servim en bols (en surten 4) i hi tirem un raig de reducció de Modena pel damunt, com que és espès no s’enfonsa.

Anuncis

Quant a cocinandoconmami

Un blog per recordar alguns plats que han sortit espectaculars i després no recordo ni com ho he fet ni on ho he llegit ...
Aquesta entrada s'ha publicat en Entrantes, Fruta, Sopas, Verano, Verduras i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s