Cupackes de Kinder Bueno White amb crema de Kinder

Foto: Sara

Foto: Sara

No és que sigui el colmo de la sofisticació, és que no n’hi havia del normal. Bàsicament és la recepta dels cupcakes de Kinder ja publicada però aquesta vegada he fet la crema amb els rovells d’ou, l’almibar i tota la pesca. Ha quedat molt bona però per mi, es pot millorar, i també cal ajustar la quantitat ja que en surt molta.

Ingredients pels cupcakes

  • 2 ous
  • 115ml de nata líquida
  • 100ml d’oli de girasol
  • 20ml de mel
  • 100g de sucre morè
  • 120g de farina
  • 35g de cacao en pols  sense sucre
  • 1’5 tsp de llevadura Royal
  • 3 kinder bueno white tallats en trossets (cada un tallat en quatre trossos ja que surten 12 cupcakes

Batre els ingredients humits amb l’accessori de batre tipus K i reservar. En bol apart, tamisar els ingredients secs. Afegir al bol en tres vegades i batre fins que quedi fi (sense passar-se). Col.loquem un trosset de kinder a cada paperet de cupcake i al damunt la massa, que ompli fins a 3/4 parts.

Al forn a 160 graus en posició ventilador, durant uns 20 minuts. Deixem refredar.

Foto: Sara

Foto: Sara

Per la crema

  • 5 rovells d’ou (a futur 4 rovells)
  • 70ml d’aigua (a futur 50 ml)
  • 200g de sucre normal (a futur uns 160 grs)
  • 350g de mantega a temperatura ambient (hi vaig posar 300 grs i va quedar prou bé, a futur, reduir a 250 grs aprox)
  • 2 cullerades de pasta d’avellana del Veritas (això ho mantenim, és taaan bona)

Treure la mantega de la nevera i tallar en daus perquè agafi temperatura ambient més ràpid.

Separem les clares dels rovells; les clares al congelador i els rovells, a la Kmix amb l’accessori de muntar clares, velocitat mitja-baixa una bona estona. Mentrestant, posar el sucre i l’aigua al foc per obtenir un almíbar que faci escuma i estigui una mica espès però gens torrat. Apartar del foc i remenar una mica per evitar l’excés de calor. En aquesta estona, els rovells d’ou han d’haver muntat bastant, de manera que quedi una crema d’un groc clar i amb el doble de volum.

Afegir l’almíbar en un filet al bol sense deixar de batre. Cal tirar-ho a poc a poc perquè no solidifiqui els rovells. Un cop afegit tot el líquid ho deixem batre una bona estona (la recepta diu 10 mins) o fins que en tocar el bol de la batedora es noti tebi però no calent.

Un cop ens assegurem que la cosa ja no crema (jo hi he posat el dit directament), i sense deixar de batre, afegir un a un els daus de mantega i un cop afegits tots, batre encara una mica més per tal que la cosa agari consistència. Ara hi posem les dues cullerades de pasta d’avellana. Quina olor!

Canvis per la propera

1. La quantitat de crema resultant és excessiva. Jo he fet primer una capa fina per cobrir la pasta de cupcake i que no es vegi el color de xocolata, i la resta, a la mànega.

2. A la recepta diu que cal “descorazonar” les cupcakes i omplir el foradet de crema. Potser també per això n’ha sobrat, però si faig el foradet, xoco amb el trosset de kinder, no mola.

3. La crema queda amb una textura bonísima i un gust realment igual al del kinder, però pel meu gust un pèl massa gust d’ou. Apart, com que està cru, no sé si es poden deixar fora de la nevera, i quan les he refredat, diu la Sara que no estan tan bones. O sigui que menys ou.

Anuncis

Quant a cocinandoconmami

Un blog per recordar alguns plats que han sortit espectaculars i després no recordo ni com ho he fet ni on ho he llegit ...
Aquesta entrada s'ha publicat en Cupcakes, decoracions, Postres i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s