Salmó al grill oriental (Teriyaki)

Normalment, el salmó el fem a la planxa i res més. Però avui tenia ganes de provar una altra cosa diferent, i a més, tenia l’arròs a paella i això vol dir que el foc gran ocupat, o sigui que l’havia de fer al forn. El truc és la salsa:

  • Una cullerada de mel
  • Pebre negre molt
  • El suc de mitja llimona
  • Un raig de salsa de soja
  • Un cm de jingebre fresc ratllat
  • Un bon raig d’oli
  • Fulles de coriandre picades
  • I si en tingués, ciboulette picadeta o ceba tendra

Pintar salmó amb aquesta salsa per totes bandes (també laterals) i posar-ho al forn en posició grill durant 10 Mins i la safata en posició intermitja. Atenció: la pell a la part superior, això farà que quedi ben torradeta, i li dongui un aroma a brasa bestial. Els nois fins i tot s’han menjat la pell!

Com que ens ha quedat una mica cru, l’hem posat uns altres 10 Mins. En posició Thermogrill. Prepareu el pa per sucar amb la salseta!

Nota: avui he fet el mateix sistema amb bonítol. Els primers 5 minuts amb el grill petit, els darrers 5 smb el grill gran. Suficient!

Advertisements

Quant a cocinandoconmami

Un blog per recordar alguns plats que han sortit espectaculars i després no recordo ni com ho he fet ni on ho he llegit ...
Aquesta entrada s'ha publicat en Oriental, Pescado i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s