Orxata de xufla pas a pas com la del Galiana

Orxata a punt

1. Posar en remull les xufles durant un dia i una nit. De tant en tant, cal canviar l’aigua.

2. Seguint la recepta del Thermomix, hem fet 500 grs de xufles que dónen per una recepta i mitja.

3. Triturar primer les xufles amb el sucre i la llet en pols. Després afegir una mica d’aigua i tornar a triturar. Finalment, omplim el vas fins a la línia d’un litre i mig i li donem unes voltes amb l’espàtula.

4. Colem en un colador amb un drapet de fil. Esprémer bé. Cal fer-ho en dues vegades per evitar accidents.

Foto: Sara

Foto: Sara

Orxata de xufla

 

Esprémer la orxata

 

5. Omplir les ampolles i refredar. Surt aproximadament un litre i quart d’orxata.

Omplir ampolles

Foto: Sara

Foto: Sara

 

Advertisements

Quant a cocinandoconmami

Un blog per recordar alguns plats que han sortit espectaculars i després no recordo ni com ho he fet ni on ho he llegit ...
Aquesta entrada s'ha publicat en Bebidas, Verano i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s