Brownie clàssic de xocolata de Hummingbird’s

Brownie clàssic

La última vegada que vaig fer un brownie, la Sara anava al Patufet i en vaig fer un perquè es pot tallar en molts quadradets petits i es pot fer sense anous, o sigui que serveix per un aniversari a l’escola. Però clar, han passat uns anyets.

Avui he provat el del llibre de Hummingbird bakery, i segons diuen els entesos, ha quedat molt espectacular, tant que els tallets (que podien haver estat més petitets, la veritat) han durat dos dies dins el pot de les galetes …

La gràcia del tema és que es fa TOT a mà, o sigui que no cal ni batedora, ni Kmix ni res, només un bol, una betedora de globus i poca cosa més.

Brownie ClàssicIngredients

  • 170 grams de xocolata negra (jo, la del Lidl)
  • 175 grams de mantega
  • 325 grams de sucre (jo, 275 grams)
  • 130 grams de farina normal
  • 3 ous
  • 50 grs. d’anous
  • sucre glass per decorar

Com organitzar-se

  1. Mentre s’escalfa el forn, posar la xocolata i la mantega en un bol al damunt d’un casso amb dos dits bullint de manera moderada, fins que es fongui. L’aigua no ha de tocar el fons del bol.
  2. Un cop fos i ja fora del bol i del foc, afegir el sucre i remenar fins que s’ha integrat. Afegir llavors prebatuts i d’un en un, fins que s’incorporin totalment a la crema.
  3. Afegir les nous i remear
  4. Abocar a la safata del forn quadrada coberta amb paper encerat i engrassat amb esprai
  5. Al forn durant 30 mins o fins que la superficie es veig com esquerdada. Millor quedar-se curt que passar-se de cuit.

 

Advertisements

Quant a cocinandoconmami

Un blog per recordar alguns plats que han sortit espectaculars i després no recordo ni com ho he fet ni on ho he llegit ...
Aquesta entrada s'ha publicat en Bizcochos, Cumpleaños i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s