Més brioches de pernil i formatge (millorats)

IMG_4674 Brioche de pernil i formatge millorat IMG_4681Les millores són

  1. La pasta m’ha quedat molt líquida i he hagut d’afegir farina a ull fins que li he trobat la textura que més o menys he pogut manipular. Deprés l’he posada a la nevera sense tapar la primera hora, per tal de treure humitat. I després, tapada amb plàstic. Un cop freda la massa, queda bastant més manejable.
  2. He fet tota la pasta d’una tacada: la meitat amb el farciment de pernil i formatge (pernil de gall d’indi i formatge Philadelphia) i l’altra amb formatge Havarti tallat a trossets. Per distingir-los, uns portpaven ametlles i els altres llavors de sèsam.
  3. Temps de llevat més llarg que l’anterior vegada: he preparat la massa a la tarda i ho he deixat llevant tota la nit (a mig fer cal desgasificar) i he fet les boles al matí, i encara ho he deixat unes hores més (unes 6). 
  4. Un cop cuits, els he separat i congelat. Queden perfectes un cop descongelats per anar a l’escola!
Anuncis

Quant a cocinandoconmami

Un blog per recordar alguns plats que han sortit espectaculars i després no recordo ni com ho he fet ni on ho he llegit ...
Aquesta entrada s'ha publicat en Panes i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s