Les millores són
- La pasta m’ha quedat molt líquida i he hagut d’afegir farina a ull fins que li he trobat la textura que més o menys he pogut manipular. Deprés l’he posada a la nevera sense tapar la primera hora, per tal de treure humitat. I després, tapada amb plàstic. Un cop freda la massa, queda bastant més manejable.
- He fet tota la pasta d’una tacada: la meitat amb el farciment de pernil i formatge (pernil de gall d’indi i formatge Philadelphia) i l’altra amb formatge Havarti tallat a trossets. Per distingir-los, uns portpaven ametlles i els altres llavors de sèsam.
- Temps de llevat més llarg que l’anterior vegada: he preparat la massa a la tarda i ho he deixat llevant tota la nit (a mig fer cal desgasificar) i he fet les boles al matí, i encara ho he deixat unes hores més (unes 6).
- Un cop cuits, els he separat i congelat. Queden perfectes un cop descongelats per anar a l’escola!