Chimichurri per la premier de la barbacoa del Dani

ChimichurriPer fer el millor chimichurri cal:

  • Dos grans d’all
  • Grapat d’herbes de Provença
  • Grans de pebre per carn a la brasa de Guinea
  • Dues guindilles seques
  • 2 cms de porro (blanc)

Triturar fins que quedi fi.Chimichurri

Afegir raig de vinagre de vi blanc i bon raig d’oli d’oliva amb gust suau.

 

 

Advertisements

Quant a cocinandoconmami

Un blog per recordar alguns plats que han sortit espectaculars i després no recordo ni com ho he fet ni on ho he llegit ...
Aquesta entrada s'ha publicat en Carnes, Trucos i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s