Com tallar i servir un mango sense llençar-ne la meitat

Après de’n Josep Maria del restaurant Sanghai de Barcelona.

Tallar mango

  1. Tallar el mango en tres trossos transversalment: dues meitats i una lesca al mig amb el pinyol.
  2. Amb la punta del ganivet, fer una reixeta en diagonal, arribant fins el fons del mango.
  3. Pressionant per la part de la pell, fer sortir cap a fora els quadradets de mango.
  4. Repetir operació amb l’altra meitat.
  5. Pel que fa al pinyol, li treiem la pell i tallem els trossets al voltant de pinyol o ens el menjem xuclant com fa en Lluís.

Mango tallat

 

Anuncis

Quant a cocinandoconmami

Un blog per recordar alguns plats que han sortit espectaculars i després no recordo ni com ho he fet ni on ho he llegit ...
Aquesta entrada s'ha publicat en Fruta, Oriental, Trucos i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s