Albergínies fregides amb mel

Plat típic cordobès que està boníssim, en especial si podem utilitzar la farina de fregir peix que també fan servir al sur.

Albergínies amb melTallar les albergínies en bastonets, salar-les i deixar-les en un escorredor durant una horeta perquè deixin anar l’aigua.

Enfarinar amb farina de fregir peix i fregi en oli ben calent.

Farina de fregir peixColocar en un plat amb paper secant i acabar amb pebre i mel pel damunt. mmmmm

Albergínies amb mel

Anuncis

Quant a cocinandoconmami

Un blog per recordar alguns plats que han sortit espectaculars i després no recordo ni com ho he fet ni on ho he llegit ...
Aquesta entrada s'ha publicat en Entrantes, Invierno, Verduras i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s