Pastes sablé breton amb crema

Estic posant al dia el blog, que feia dies que ho tenia una mica abandonat. O sigui que surten receptes que vaig fer abans de l’estiu.

El Sablé breton va sortir una vegada a una de les proves de Masterchef i vaig pensar de provar-ho jo també. A tots els va agradar però a mi no perquè vaig trobar que tenia gust de rovell d’ou cru, cosa que no suporto.

Al maig va venir l’amiga francesa de la Sara i va portar unes galetes Sablé Breton, i ho vaig recordar. Ara he seguit la recepta de Gastronomía y Cia (molt recomanable) i m’han quedat bestials. Atenció: quan més petits els motlles, millor ja que la cosa és molt consistent.

Els diferents motlles de Sablé Breton

Cobertura de crema chantilly i maduixes

Sablé breton

Sablé breton

Sablé breton amb crema chantilly i maduixes cremades amb soplet

Anuncis

Quant a cocinandoconmami

Un blog per recordar alguns plats que han sortit espectaculars i després no recordo ni com ho he fet ni on ho he llegit ...
Aquesta entrada s'ha publicat en Bizcochos, decoracions, Fruta, Galletas, Postres i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s