Pastis d’Aniversari de la Sara amb buttercream amb gust de petit suisse

Avui ha estat un dia accidentat, hem hagut d’anar a la comissaria a denunciar el robatori, després a urgències amb en Lluís i també a votar. I per acabar-ho d’arreglar, avui han vingut quatre amiguetes de la Sara per la seva festa d’aniversari.

De primer he fet el pastís, i després de totes les gestions, l’he muntat, i sembla mentida però ha quedat brutal.

Pastis aniversari de la Sara

El pastís l’he fet segons la recepta del llibre de la Bea ‘Chocolate & strawberry cake’:

Ingredients primera llista

  • 210 grs de farina normal
  • 3/4 de culleradeta de sal
  • 125 grs de cacau en pols Valor
  • 1,5 culleradetes de bicarbonat
  • Mitja culleradeta de llevadura en pols

Barregem els ingredients secs i reservem.

Ingredients segona llista

  • 60 grs de xocolata de cobertura (jo, restes de mona del Paio)
  • 250 grs d’aigua bullint

L’aboquem al damunt de la xocolata i remenem fins que quedi fosa. Arenció, queda molt líquid, és correcte!

Ingredients tercera llista

  • 250 grs buttermilk del Lidl
  • 1/2 culleradeta de pasta de vainilla ‘bourbon’
  • 2 ous xl
  • 300 grs de sucre
  • 125 mls d’oli de girasol de gust suau

Pastís d'aniversari de la Sara amb gust de Petit Suisse

Barrejar aquests ingredients i unir amb els ingredients de les dues llistes anteriors.

Repartir la massa entre les tres motlles (aprox 500 grs per lotlle, cal pesar-los perquè quedin iguals) i enfornar durant 25 mins a 175 graus calor dalt i baox (jo, en dos forns).

Deixar refredar en els motlles durant uns 10 mins i desenmotllar.

Anuncis

Quant a cocinandoconmami

Un blog per recordar alguns plats que han sortit espectaculars i després no recordo ni com ho he fet ni on ho he llegit ...
Aquesta entrada s'ha publicat en Bizcochos, Cumpleaños, decoracions, Fruta, Postres i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s