Cake Pops de carbassa

Cake pops de carbassaHe seguit la recepta del pastís de carbassa que ve amb el motlle 3d de Lekué, canviant alguna cosa i sobre tot, les mides:

  • 2 ous
  • Carbassa cuita al vapor
  • 100 grs sucre
  • 100 grs farina

Coure la carbassa al vapor, xafar, escórrer treient el màxim d’aigua i deixar que es refredi.
Preescalfarel forn a 185 graus.

Muntar les clares a punt de neu fort amb la meitat del sucre (primer que escumin, després afegir el sucre). Perquè s’aguantin, cal un polsim de sal. Reservar.

Canviar les varilles per l’accesori K i muntar els dos rovells amb la resta del sucre, fins que blanquegi i quedi una crema espectacular.

Afegir l’oli, la carbassa, la farina barrejada amb la llevadura, la canyella.

Unir la pasta amb les clares muntades amb compte de no abaixar -ho.

Omplir els motlles de cake pops fins la meitat i tancar bé amb l’altra meitat del motlle.
Al forn uns12-14 minuts i llestos. No obrir el motlle fins que estigui tebi, ja que si no, es trenquen. Decorar amb cobertura de xocolata negra.

Els cake-pops amb cobertura de xocolata negra i decoració de Halloween

Anuncis

Quant a cocinandoconmami

Un blog per recordar alguns plats que han sortit espectaculars i després no recordo ni com ho he fet ni on ho he llegit ...
Aquesta entrada s'ha publicat en Bizcochos, Cupcakes, decoracions, Postres, Verduras i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s