Pollastre pota negra biològic al forn amb tomàquets cherry

Pollastre pota negra ecològicHem anat al Veritas a comprar pollastre, perquè la Maricris diu que ja ho compra tot ecològic i que tot té un gust bestial. Doncs hem comprat dues cuixes de pollastre pota negra que feien més d’un kilo! Ho he demanat per la meitat, o sigui els dalts de cuixa i les cuixes separades.

En una safata de forn, ruixar amb una mica d’oli i colocar al damunt els talls saltals amb la pell cap amunt, i per sobre, hi he tirat una caixa sencera de tomàquets cherry del Veritas (de boleta petita), simplement rentats.

Posar la safata al forn en programa “Pollo fresco. Piezas de pollo”, que és grill i microones combinat. He posat el mínim temps (35 minuts) que és el que dóna un pes per peça de 500 grs. aprox. A mig fer, regar amb el propi suc del pollastre.

Quan falten 5 minuts de cocció, treure la safata del forn i tirar pel damunt formatge parmesà rallat que prèviament hem barrejat amb alguna herba fresca (sàlvia, estragó, alfàbrega); jo no n’he trobat al Veritas i hi he posat germinat de ceba, queda aromàtic i decoratiu.

Impressionant el suquet que queda. I el pollastre, és un altre menjar, res a veure!

Advertisements

Quant a cocinandoconmami

Un blog per recordar alguns plats que han sortit espectaculars i després no recordo ni com ho he fet ni on ho he llegit ...
Aquesta entrada s'ha publicat en Carnes, Invierno, Otoño, Pollo, Trucos i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s