Flam de mandarina al vapor

Flam de mandarina al vapor

Flam al vapor

Flam de mandarina al vapor

Flam de mandarina

Un postre de tardor fàcil de fer i que no requereix ni molt de temps ni i gredients especials.

Ingredients

  • 3 ous
  • 7 cullerades de sucre
  • 6 mandarines (el suc de les sis, la ralladura de tres)
  • 200 ml de nata per muntar
  • 1 cullerada d’aigua
  • 1 cullerada de suc de llimona
  • un raig de licor de saüc

Primer, el caramel:

Posar en un bol tres cullerades de sucre, l’aigua i el suc de llimona. Posar a foc lenti remenar de tant en tant. Quan està ben fosquet, retirar del foc i repartir entre els 5/6 motlles.

Després, la crema:

Posar en un bol gros els tres ous, la resta del sucre, la ralladura de mandarina, la nata i el licor de saüc. Un cop unit, afegir el suc de les mandarines i remenar amb la varilla de mà fins que sigui una crema fina.

Ara aboquem als motlles que prèviament he muntat amb caramel, deixat refredar, i al forn de vapor. Posició cocción vapor (1000 graus)  durant 25 miñuts.

image

atenció: no cal fer els flams amb molta antelació. Només deixant refredar ja es poden abocar del revés al plat i s’aguanten perfectament. L’endemà, un cop reposats a la nevera unes hores, tamé queden genials, potser més consistents.

Anuncis

Quant a cocinandoconmami

Un blog per recordar alguns plats que han sortit espectaculars i després no recordo ni com ho he fet ni on ho he llegit ...
Aquesta entrada s'ha publicat en Fruta, Invierno, Postres i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s