Tarta de pera

imageTarta feta a partir del blog de la Dolorss.

Organitzar-se

  1. La crema: crec que l’he cuit massa al foc, i teni t en compte que després va al forn, no fa falta i més aviat no queda gaire fina. També en sobra una mica, provar de fer-la amb dos ous enlloc de tres.
  2. Les peres: he comprat tres peres comís, i les he posades la fons del motle en quarts, queda més bonic. A la paella es poden remenar igualment.image
  3. La pasta de full: posada amb el seu paper al motlle. Si és rectangular, millor motlle quadrat. Punxar ben bé el fons i els laterals i així no es demadra al coure!image
  4. Forn: posició a dalt i a baix, durant 25mins. Safata al mig perquè quedi torrada. Amb un motlle de parets més baixes quedarà més torrada de sobre.

 

 

Advertisements

Quant a cocinandoconmami

Un blog per recordar alguns plats que han sortit espectaculars i després no recordo ni com ho he fet ni on ho he llegit ...
Aquesta entrada s'ha publicat en Fruta, Invierno, Postres i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s