Galetes d’avena, canyella i panses

imageSegons la recepta de Hummingbird Bakery.

Ingredients
150 grs de sucre blanc
150 grs de sucre moreno
275 grs de mantega a temperatura ambient
2 ous
1/4 culleradeta estracte de vainilla
1/2 culleradet de Canyella
Sal
1 culleradeta de bicarbonat sòdic
380 grs de farina
220 grs de flocs d’avena
120 grs de panses sense pinyol

Trucs
Utilitzar la paka tipus K per batre la mantega amb els dos tipus de sucre fins que quedi una crema uniforme i esponjosa.

Afegir els ous un a un, l’estracte de vainilla fins que estigui unit.

En bol apart, tamisar la farina, la sal, el bicarbonat i la canyella. Afegir a cullerades al bol de la batedroa, sense parar de barrejar.

imagePosar a la safata del forn en boletes fetes amb la cullera de gelat (unes 6 boletes per safata) i al forn 12 mins a 170 graus.

Refredar en una reixeta.

Advertisements

Quant a cocinandoconmami

Un blog per recordar alguns plats que han sortit espectaculars i després no recordo ni com ho he fet ni on ho he llegit ...
Aquesta entrada s'ha publicat en Cookies, Galletas i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s