image

Cupcakes fetes a partir de la recepta del llibre de la Bea: la base és la de Ice Cream cupcakes (http://www.elrincondebea.com/2011/03/ice-cream-cupcakes.html) i la crema és el Vanilla Ceam Icing de la recepta dels Red Velvet cupcakes (http://www.elrincondebea.com/2012/05/red-velvet-cupcakes-vanilla-cream-icing.html).
 

Alguns canvis afegits a les receptes:

Cupcakes de maduixa maduixa!

  • hem afegit maduixes naturals tallades a daus al mig de la massa, és a dir una cullerada de pasta, una de maduixes i una cullerada de pasta, fins a omplir 3/4 del paperet de cupcakes.
  • el frosting és un dels més fins que he provat: requereix fer una beixamel primer (atenció als grumolls de la farina, si en queden, colar-ho abans d’afegir a la crema)
  • per donar-hi gust, hi he posat concentrat natural de maduixa enlloc del de la vainilla que diu la recepta. Així queda lleugerament colorejat i amb in gust que ha de fer pujar el de les maduixes de dins.

 

 

Anuncis