Pastís de plàtan, nous i xocolataimageFet a partir de la recepta de la Bea aquí.

Canvis i trucs a recordar

  1. No tenia farina de reposteria i ho he fet amb farina de força.mha quedat molt flonjo però és cert que es desmonta de tan tou.
  2. Tampoc tenia nata agra (crème fraîche) i la he fet a partir de nata per muntar, suc de llimona, vinagre de poma i sal (veure blog de silvita.com)
  3. Cal no oblidar posar-hi les nous! Jo les he hagut d’afegir a dins dels motlles …
  4. Fet en tres motlles desmuntables amb paper al fons. Al forn gran ho he posat calor a dalt i a baix fins a agafar temperatura, i després uncop enfornats els motlles, amb funció aire calent. He posat dos motlles a dalt amb safata de forn i el tercer a baix en reixa.
  5. Guardats en plàstic fins l’endemà, el pastís es monta molt més fàcilment.
  6. Frosting: espectacular! Fàcil de fer, textura perfecta si es respecten les temperatures, textura ideal per cobrir i decorar i no massa dolç. Me l’apunto!

image

 

Anuncis