Pesto rosso o sicilià

  • Pesto rosso1 paquet de tomàquets secs
  • 60 grs de pinyons
  • 1 gra d’all
  • 6 fulles grosses d’alfàbrega
  • 50 grs de formatge parmesà
  • 75 grs d’oli o al gust
  • Sal i pebre

Hidratar els tomàquets en aigua calenta.
Torrar els pinyons en una paella sense oli.
Rentar les fulles d’alfàbrega
Tallar el parmesà a quadradets

Posar-hotot al thermomix i triturar a vel. 7 fins que quedi una pasta. Baixar de les parets, tornar atapar i tirar a la tapa l’oli mentre funciona a vel 4. Emulsionar, rectificar de sal i llestos.

Anuncis

Quant a cocinandoconmami

Un blog per recordar alguns plats que han sortit espectaculars i després no recordo ni com ho he fet ni on ho he llegit ...
Aquesta entrada s'ha publicat en Pasta, Trucos i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Pesto rosso o sicilià

  1. Retroenllaç: Pesto rosso o sicilià | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s