Vinagreta memorable per barbacoa!

  • Una culleradeta de mel de Menorca
  • un raig de suc de llimona
  • una cullerada de salsa de soja
  • pebre negre o blanc (o tots dos barrejats)

Primer posar el suc de llimona amb la mel mig minut al micro, per què la mel de Menorca és molt densa!

Afegim la resta d’ingredients i barregem amb cullera o forquilla fins lligar (difícil).

Serveix tant per amanida com per carn a la brasa, com si fós chimichurri!

 

 

Anuncis

Quant a cocinandoconmami

Un blog per recordar alguns plats que han sortit espectaculars i després no recordo ni com ho he fet ni on ho he llegit ...
Aquesta entrada ha esta publicada en Carnes, Salses, Trucos, Verano. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s