Ceviche de bonítol i mango

Recepta basada en la de El comidista.

Ingredients

  • bonítol net, sense ell ni espines (uns 400 grs)
  • el suc d’una llimona
  • mitja ceba morada
  • un raig d’oli de sèsam
  • pebre negre, cayena i all en pols
  • mig mango tallat a daus

Ceviche de bonítol i mango

Primer preparem la ceba; tallar en juliana i posar en un bol amb aigua i vinagre durant 10-15 mins.

Ara el peix: tallar en trossos no molt prims (atenció que no és carpaccioo). Col.locar a la safata i al damunt la ceba un cop esbandida. Regar amb el suc de llimona i afegir les espècies.

El mango: el tallem a daus i ho col.loquem al damunt.

Amanir amb el raig d’oli de sèsam deixar reposar no més de 5 minuts.

Opcionals: soja (si ho volem una mica més gustós, no apte per hipertensos) i unes llavors de sèsam.

 

 

Anuncis