Tarta de carbassa clàssica

Tarta de carbassaAquest any m’he decidit per la clàssica Pumpkin Pie per Halloween.

He seguit la recepta del llibre Hummingbird Bakery, amb alguns retocs.

Ingredients per la base (molt recomanable)

  • 200 grs farina
  • 110 grs mantega
  • 2 cullerades d’aigua

Amb la mantega a temperatura ambient, posar la farina i la mantega tallada a daus, i batre amb la pala K. Quedarà una pasta com pols amb grumolls. Afegir una cullerada d’aigua. Batre fins que integri. Afegir la segona cullerada. Ara s’hauria de formar una bola. Retirar, tapar amb film i reposar una hora a la nevera.

Ingredients per la crema

  • 350 grs de puré de carbassa (fet prèviament al forn i passat pel passapurès)
  • 190 mls de llet evaporada
  • 180 grs de sucre
  • 1 ou
  • Polsim de sal
  • Espècies per Pumkin pie: 1/4 culleradeta de clau picat, 3/4 cull. De canyella, 1/4 cull. De jingebre molt.
  • 1 cullerada de farina.

Tot al bol de la batedora fins que qedi integrat.

Muntatge

Preescalfar el forn a 170.

Estirar la pasta amb el corró sobre un paper de forn, si no, és molt complicat de col.locar al motlle.

Forrar el motlle i tallar bordes am ganivet. Punxar i al forn uns 15-20 mins. Atenció, si s’infla, tornar a punxar!

Retirar del forn, afegir la crema i enfornar durant30-40 mins o fins que la crema estigui cuallada. Deixar refredar completament abans de treure del paper!

 

 

Advertisements

Quant a cocinandoconmami

Un blog per recordar alguns plats que han sortit espectaculars i després no recordo ni com ho he fet ni on ho he llegit ...
Aquesta entrada s'ha publicat en Otoño, Postres i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s