Pastís de formatge japonès: ara sí!!!

image

image

Pastís de formatge japonès

 

    Pastís de formatge japonès

Recepta defintva del pastís de formatge més lleuger i esponjós de tots: més fàcil de fer, més ràpid i el resultat molt millor!

La recepta és de la Mónica Escudero de El comidista, aquí

Ingredients

  • 4 ous
  • 170 de formatge Philadelphia
  • 100 grs de scre glass
  • 40 mantega
  • 65 ml de llet
  • 40 de farina de reposteria (jo farina amb llevadura ‘para bizcochos’
  • 15 grs de farina blat de mro (Maizena)La raspadura d’una llimona.
  • una culleradeta de Cream of tartarimage
image

Aquest pastiís de formatge japonès sí que sí

Organització

  1. Encendre el forn a 200.
  2. Preparar el motlle fixe (no desmuntable) amb esprai antoadherent i un paper de forn al fons del motlle (el meu fa 17,5 cms).
  3. Posar un cassó amb aigua a bullir  quan bull, abaixar a minim el foc (o apagar).
  4. Col.locar al damunt un bol amb el/la Philadelphia i la mantega. Remenar amb un batedor de varilles fins que es fongui.afegir la meitat aprox del sucre glass.
  5. Separem clares de rovell. Afegim un a un els rovells tot batent i també la llet. Finalment afegim la raspadura de llimona.
  6. Anem per les clares: batre fins que estiguin esponjoses. Afegim el Cream of tartar i continua batent. Afegir ara la resta del sucre fins qe quedin pics suaus (queda una punxa a la batedora que cau cap el cantó).
  7. Tornem a la crema: afegim les dues farines amb un colador per tamisar, batre bé fins qe no quedi cap grumoll. Afegir ara les clares en dues o tres vegades i unir amb molta suavitat fins que quedi homogeni. Abocar dins el motlle.
  8. El motlle dins ua safata amb aigua calenta (fins 1/3 d l’alçada del motlle) i al forn.
  9. Cocció: 15 mins a 200, després 15 mins a 160. Apagar el forn i deixar a dins sense obrir durant 30 mins. Després obrir la porta del forn perquè s’arrefredi a poc a poc, i finalment treure a fra i desmotllar.

 

 

 

Advertisements

Quant a cocinandoconmami

Un blog per recordar alguns plats que han sortit espectaculars i després no recordo ni com ho he fet ni on ho he llegit ...
Aquesta entrada s'ha publicat en Bizcochos, Oriental, Otoño, Postres i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s