Granola per esmorzar o picar

Hem seguit aquesta recepta.

Ingredients

  • 200 grs flocs grans avena
  • 50 grs ametlles crues amb pell
  • 50 grs nous
  • 50 grs anacards
  • 50 grs barreja de pipes de girasol i de carbassa
  • flocs de coco
  • 50 grs mel
  • 50 grs oli de coco
  • 50 grs oli d’oliva suau
  • 1 clara d ou

Escalfar el forn a 150 gruas.

Triturar en trossos grossos els fruits secs en varies vegades(turbo Th). Barrejar amb els cereals, les llavors i els flocs de coco. Reservar.

Posar els olis i la mel a escalfar sense que bulli, fins que quedin units tots tres.

batre una mica la clara fins a fer escuma. Afegir a la barreja de cereals. Remenar bé. Afegir-hi la barreja d’oli i mel. Unir tot.

col.locar en una safata de forn amb paper al fons i estendre fins que quedi una placa d’un cm de gruix uniforme.

Al forn durant 30 mins o menys, fins que quedi torrat per sobre. Treure i deixar refredar sense tocar, per evitar que es trenqui massa.

 

Anuncis

Quant a cocinandoconmami

Un blog per recordar alguns plats que han sortit espectaculars i després no recordo ni com ho he fet ni on ho he llegit ...
Aquesta entrada ha esta publicada en Galletas, Trucos. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s