Bou de mar farcit: un entrant de marisc per 4 per menys de 20 euros!

imageIngredients

  • 1 bou de mar d’un kilo
  • 1 porro
  • 1 all
  • 1 o 2 tomàquets rallats
  • llorer, caiena  i pebre negre

Posar aigua abundant a bullir amb una fulla de llorer. Quan bull, tirar-hi el bou i comptar 10 mins des que arrenqui el bull de nou. Retirar de la olla i submergir en un bol amb aigua i gel per tallar la cocció. Si vols veure el vídeo, la contrassenya és el destí del bou de mar.

En una paella apart sofregim l’all i el porro fins que estigui transparent. Afegim el tomàquet i les espècies ideixem fer a foc baix.

Un cop fred el bou el desmuntem. Treure totes les brànquies i el que té al costat dels ulls, això ho llençarem. Després posarem en un plat tota la carn i salsa que hi ha al cap fins deixar la closca ben neta. També desmuntem les potes primes, buidant de carn tota la base de les potes i entre las diferents cavitats. Les pinçes les deixarem senceres però els hi donarem un parell de cops amb la ma de morter.

Tota la carn i salsa obtinguda l’afegim a la paella i ho remenem fins que tot s’impregni. Aquesta barreja la passem per la batedora sense que quedi del tot triturat. Si la salsa queda molt espessa, hi afegim una mica de brou de peix

Omplir la closca amb aquest farcit i a taula. Prepara pa!!!

Anuncis

Quant a cocinandoconmami

Un blog per recordar alguns plats que han sortit espectaculars i després no recordo ni com ho he fet ni on ho he llegit ...
Aquesta entrada ha esta publicada en Navidad, Pescado, Trucos. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s