En base a la recepta del Comidista.
Ingredients
- Dos rogers grossos en quatre lloms sense espines
- 300 ml de brou de peix
- 1 llima
- Cilantro (o hierbabuena)
- 1 ceba morada
- 1/2 poma verda
- 1 Caiena sencera
- 1 mango
- 1 alvocat
Organització
- El peix: revisar els lloms que no tinguin cap espina ni cap escata! Amb la pell ben neta, tallar els lloms en dos verticalment i després en daus d’un cm. Deixar a la nevera.
- Llet de tigre: en el brou (jo ho he fet amb el de verdures perquè no en tenia de peix) hi tirem la meitat de la ceba, el cilantro o l’herba aromàtica, la caiena el suc de mitja llima i la poma verda. Triturar amb batedora i colar. Reservar a la nevera.
- Muntar el ceviche: en el bol, posar el peix i una mica suc de llima, la resta del cilantro i sal. Remenar bé. Afegim la llet de tigre, la resta de la ceba tallada ben fina, els daus de mango i els daus d’alvocat. Mesclar i en menys de 5 mins servir.