Ingredients

  • 1 llauna de llet de coco de 400 grs
  • 1 mango
  • 25 grams de sucre
  • 25 grams de coco ratllat
  • 3 clares d’ou
  • uns flocs de coco dissecat
  • un raig de caramel líquid

Organització

Posar la llet de coco al foc i que bulli fins a reduïr a la meitat. Mentrestant, triturar el mango amb batedora molt fi. Quan la llet ha reduït, afegir el mango i unir fins que quedi una crema espessa. Posar en 4 bols i deixar que es refredi (omposar a la nevera).

10 mins abans de servir

Muntar les clares fins que quedin pics durs, afegir el sucre i el coco fins que quedin beillants i amb pics tous. Posar una bona cullerada d’aquesta barreja en un plat i al micro màxima potència durant 15-25 segons. Col.locar aquesta illa en un dels bols. Repetir operació d’ un en un, fins tenir els quatre. Afegir flocs de coco dissecat i caramel líquid. A gaudir!