Bon recurs per no fer el de sempre amb el rap i només en 15 mins.

Ingredients

  • una cua de rap (o mitja si és grossa) a medallons d’un cms de gruix
  • 2 patates i un boniato
  • 1 ou i 1 clara
  • 1 all
  • suc de llimona
  • oli de girasol

Organització

Primer les patates: tallar en rodanxes les patates pelades i el boniato amb pell. Millor amb el robot (ho he fet amb mandolina i queden massa primes).

Col.locar a la safata de forn amb oli, pebre i un raig d’aigua. Al forn combinat micro 600 i 180 graus a dalt i a baix. Programar 15 mins.

Mentrestant fer mahonesa d’all amb l’ou, l’all sense gèrmen, el suc de llimona i l’oli de girasol fins que quedi prou espessa.

Apart, muntar la clara a punt de neu i un cop quedi consistent, unir amb la mahonesa amb espàtula, amb compte de no baixar-ho.

Passats 15 mins de forn, treure la safata i col.locar el peix al damunt. Posar al forn a 180 graus dalt i baix però sense microones. Passats uns 5 o 7 mins el peix ja tindrà color. Treure del forn, i posar a escalfar el grill. A la safata, col.locar la muselina en cullerades al damunt del peix.

Ara Cal posar-ho al forn amb el grill i posar rellotge a 3 mins i no treure-li l’ull de sobre, que es crema molt fàcilment! I a gaudir del gustet d’all torrat 😜f

Anuncis