Un pastís per 30 persones és un repte!

Felicitats Sara!

Hem començat per comprar un motlle rectangular enorme a amazon i després hem preparat el pastís segons la recepta de Hummingbird Bakery (doble).

Ingredients

  • 450 grs de sucre
  • 6 ous
  • 500 ml d’oli de girasol
  • 600 grs de farina de reposteria
  • 2 culleradetes de bicarbonat
  • 2 de llevadura química
  • Canyella i gingebre a ull
  • 1 cull sal
  • 1/2 estracte de vainilla
  • 600 grs de pastanaga ratllada
  • 200 anous pelades

Per la cobertura

  • 600 grs de sucre glass
  • 150 grs de mantega pomada
  • 310 grs de formatge crema tipus Philadehia.

Pel que fa a la base del pastís, ha quedat d’una alçada d’uns 4 cms, ideal per tallar i cobrir amb frosting de formatge. Ha estat un 20 mins al forn 185 graus i ha pujat molt uniforme.

Pel que fa al frosting, l’hem fet l’endemà. Ull que al començament quan es barreja el sucre amb la mantega queda com grumollós, però no passa res, amb la mantega s’acaba d’unir. Paciència, respectar l’ordre d’ingredients i vuit minutets de batedora de varilles!

Per què s’aguantés la cobertura sense refrigerar (no cabia a la nevera), hi he posat una làmina d’acetat a tot el voltant. I hem marcat les ‘porcions’ amb una part de les anous que marquen per on tallar.

Mmmm