foto Recepta original JO

Em demano als reis el llibre del Jamie Oliver de receptes en 15 minuts!

  • 6 o 7 aletes en dos trossos (o senceres)
  • 3 cullerades de salsa Teriyaki o bé dues i mitja de soja, mitja de mel i tres puffs de vinagre de jerez
  • Pebre de jamaica
  • Mig pebrot vermell o un prebrotet vermell i un groc.
  • Ciboulette

Les aletes netes a la paella durant 3 a 5 mins per banda, fins que quedin daurades (no cal afegir-hi oli?).
Afegir la salsa Teriyaki o bé la soja, el prebrotet tallat en tires i el pebre de Jamaica. Saltejar tot junt.
Afegir 250ml d’aigua prèviament escalfada al microones.
A foc mig-alt (7) fins que es consumeixi gairebé tot el líquid i quedi un fons espès i caramelitzat. Afegir llavors la mel i el vinagre, un parell de voltes i servir.