Basat en aquesta recepta.

Pastís de coco, carbassó, cacauet i xocolata

Ingredients

  • 2 ous grossos
  • 1 carbassó mitjà ratllat
  • 3/4 de tassa de mantega de cacauet o d’un altre fruit sec (jo meitat ametlla i meitat cacauet)
  • 1/4 tassa agave (o mel)
  • 1 culleradeta de vainilla líquida
  • 2 cullerades de farina de coco
  • 1 culleradeta de llevadura química
  • 1/2 culleradeta de canyella
  • 300 grz de xocolata postres triturada gruixuda i irregular
  • sal

Com fer el pastís

Preescalfar el forn a 180 graus i preparar el motlle de cake amb paper o esprai antiadherent.

Col.locar els ous, carbassó, mantega cacauet, agave i vainilla a la kmix i batre fins que quedi unit.

Afegir farina i llevadura. Batre i unir.

Afegir xocolata i unir amb espàtula.

Forn durant 30 mins.

Per la cobertura

  • Mitja rajola de xocolata blanca
  • 2 cullerades d’oli de coco

Col.locar en un bol damunt d’un cassó amb un dit d’aigua bullint damunt el foc. Fondre fins que quedi líquid. Treure el bol i deixar atemperar una mica abans d’abocar damunt del pastís.