Ingredients
- 50 grs aigua
- 50 grs oli
- 50 vi blanc
- 90 grs de mantega
- 1 ou
- 30 grs de llevadura de pa
- sal
- 250 farina de blat
- 200 grs farina integral o d’espelta
Com fer – la la massa
- Tots els ingredents al vas de la Thermomix excepte farina, llevadura i ou. 1 min 37 graus vel. 2.
- afegir ou i llevadura i batre vel. 4.
- afegir farines i batres un segons vel. 6 i dos mins vel. Espiga
- embolicar la bola amb plàstic i deixar reposar a la nevera unes hores (o estirar directament).
Farcit
- 1 ou dur (10 o 11 mins)
- 1/2 llauna d’olives negres sense pinyol tallades
- 2 llaunetes de tonyina baixa en sal (en sal muera) escorreguda
- 1 llauneta de tomàquet fregit
- 1 pebrot verd, 1 pastagana i 1 ceba tallats a daus petits i sofregits
- Pebre guindilla i herbes al gust

Encendre el forn calor a baix i a dalt a 200 graus. Dividir la massa en dos, estirar la base, col.locar sobre safata de pizza (amb foradets), omplir amb el farcit i col.locar la segona meitat de massa estirada al damunt. Tancar i pintar amb ou batut o nata líquida. Al forn 25 mins i llest!
