Segons recepta de @amasamadre.

Ingredients pel pastís

  • 200 grs de sucre
  • 100 grs de mantega pomada
  • 2 ous
  • 1 llimona (ralladura i 30 ml suc)
  • 120 ml llet
  • 200 grs farina fluixa
  • 1 cull. Llevat Royal
  1. Batre a blanc el sucre i la mantega amb la kmix. Afegir els ous un per un i la ralladura.
  2. Preparar el buttermilk amb la llet i el suc de llimona.
  3. Unir farina i llevat. Afegir manualment a la barreja d’ous intercalant farina i buttermilk.
  4. Al motlle engrassat i al forn 170 graus durant 30 mins.

Mentrestant, l’almíbar

  • 1/2 tassa sucre
  • 1/4 tassa de suc de llimona

Posar a bullir uns tres mins i reservar. Tal qual surt el pastís del forn, punxar dins el motlle i mullar completament amb tot l’almíbar.

Quan està fred

  • 120 grs sucre glass
  • 30 ml suc de llimona

Preparar aquest glassejat qe ha de quedar espès i cobrir.