Aquesta recepta no té gluten i és ovovegetariana. Basada en aquesta recepta, amb alguns canvis:

Ingredients
- 150 grs farina de castanya
- 100 grs avellanes (jo 80 d’avellanes i 70 de nous)
- 100 grs farina d’ avena
- 3 ous XL a temperatura ambient
- 130 gr sucre de coco
- 120 gr oli de grasol
- 180 gr llet avena
- 16 gr impulsor
- 1 cullerada estracte de vainilla
- sal
Organització
. Primer cal fer la farina de fruits secs amb la nutribullet (ull amb passar-se que es faria mantega d’avellanes)
. Unir els tres tipus de farina (avellana, avena i castanya) junt amb l’impulsor. Reservar.
. Posar cassola al foc amb aigua i el bol de la kmix al damunt. Quan estigui calent, tancar el foc. Afegir els ous i el sucre i posar a la màquina a batres, primer a poc a poc, després més ràpid, fns qe agafi textura mousse i molt més volum.
. Afegr ara la llet, l’oli, la vainilla. Finalment, la sal.
. Treure el bol de la pastadora i afegir en tres vegades la barreja de farines. Embolcallar amb espàtula o varilles molt a poc a poc
. Preparar motlle de bund cake amb esprai i enfornar a 180 graus drant 45 mins (jo programa bizcocho de yogur durant 45 mins, que combina calor i vapor).
. Dexiar refredar sobre reixeta o a fora abans de desenmotllar.




