
Ingredients
- 1 manat de col kale (uns 400 grs)
- 100 ml oli oliva
- 60 ml vinagre de poma
- 1 gra d’all
- 2 cullerades de cúrcuma
- 3 cullerades de llevadura nutricional
- 25 ml aigua
- Llavors de girasol, pinyons o sèsam (remullades?)
Procediment
- Encendre el forn amb aire a 140-150 graus
- Separar les fulles de la col kale de les tijes
- Rentar amb aigua abundant ja que sol tenir terra
- Eixugar bé amb centrífuga o paper de cuina
- Triturar tots els ingredients de la salsa en un got batedor, i amanir els xips de col kale amb les mans
- Sobre un paper sulfuritzat, extendre la meitat dels xips de kale.
- Enfornar 20 mins amb funció ‘crispy’
- Mentre et menges la primera tanda, enfornar la resta del kale
Versió Deshidratada
- Cal fer tot el procediment igual (treure tijes, rentar, eixugar, amanir bé amb les mans)
- Posar TOT el kale d’una tacada a la safata de forn ben escampat.
- Al forn en funció deshidratar a màxima temperatura (70 graus) durant unes 3 hores.
- A mig fer, remenar perquè es deshidratin també les fulles de sota
- Guardar en pot hermètic