Ingredients

  • 1 manat de col kale (uns 400 grs)
  • 100 ml oli oliva
  • 60 ml vinagre de poma
  • 1 gra d’all
  • 2 cullerades de cúrcuma
  • 3 cullerades de llevadura nutricional
  • 25 ml aigua
  • Llavors de girasol, pinyons o sèsam (remullades?)

Procediment

  • Encendre el forn amb aire a 140-150 graus
  • Separar les fulles de la col kale de les tijes
  • Rentar amb aigua abundant ja que sol tenir terra
  • Eixugar bé amb centrífuga o paper de cuina
  • Triturar tots els ingredients de la salsa en un got batedor, i amanir els xips de col kale amb les mans
  • Sobre un paper sulfuritzat, extendre la meitat dels xips de kale.
  • Enfornar 20 mins amb funció ‘crispy’
  • Mentre et menges la primera tanda, enfornar la resta del kale

Versió Deshidratada

  • Cal fer tot el procediment igual (treure tijes, rentar, eixugar, amanir bé amb les mans)
  • Posar TOT el kale d’una tacada a la safata de forn ben escampat.
  • Al forn en funció deshidratar a màxima temperatura (70 graus) durant unes 3 hores.
  • A mig fer, remenar perquè es deshidratin també les fulles de sota
  • Guardar en pot hermètic
Advertisement