Ingredients

  • 150 grsde carbassa
  • 1 all
  • 1 raig d’oli
  • 25 grs de mantega
  • 300 grs de llet vegetal
  • 15 grs de farina integral o normal
  • 1/2 sobre de formarge rallat
  • pebre i nou muscada
  • 250 grs de pasta integral tipus macarrons

Primer fer el puré de carbassa. Es pot fer posant la carbassa al forn o al Thermomix amb el raig d’oli i una mica d’aigua. Uns 10 mins a temp Varoma, vel 3 i gir a l’esquerra. Reservar quan estigui tou.

Posar la pasta a bullir (nosaltres fideus integrals gruixuts).

Després cal fer la bechamel. Posar tots els ingredients al Thermomix i programar a 100 graus vel. 3 durant aproximadament 8 minuts però cal anar vigilar la textura que volem. Un cop queda prou espessa, parar la màquina, afegir la carbassa i triturar tot junt a vel 5-7-9 fins a obtenir una crema ben fina. Afegir llavors el formatge, el pebre i la nou muscada i remoure uns 30 segons fins que es fongui.

Afegir la salsa a la pasta i llestos!

image