Ingredients
- 150 grsde carbassa
- 1 all
- 1 raig d’oli
- 25 grs de mantega
- 300 grs de llet vegetal
- 15 grs de farina integral o normal
- 1/2 sobre de formarge rallat
- pebre i nou muscada
- 250 grs de pasta integral tipus macarrons
Primer fer el puré de carbassa. Es pot fer posant la carbassa al forn o al Thermomix amb el raig d’oli i una mica d’aigua. Uns 10 mins a temp Varoma, vel 3 i gir a l’esquerra. Reservar quan estigui tou.
Posar la pasta a bullir (nosaltres fideus integrals gruixuts).
Després cal fer la bechamel. Posar tots els ingredients al Thermomix i programar a 100 graus vel. 3 durant aproximadament 8 minuts però cal anar vigilar la textura que volem. Un cop queda prou espessa, parar la màquina, afegir la carbassa i triturar tot junt a vel 5-7-9 fins a obtenir una crema ben fina. Afegir llavors el formatge, el pebre i la nou muscada i remoure uns 30 segons fins que es fongui.
Afegir la salsa a la pasta i llestos!