Sara mona o mona de Sara

Aquest any, mona de pasqua com les de les pastisseries!

Mona SaraBase del pastís: genovesa clàssica segons el llibre de la Rose, millor fer-la en el motlle petit no al de 24 cms com diu la recepta. També tenir en compte que csl prepara la base de la tarta el dia abans.

Cobertura: crema de mantega segons la recepta de Gastronomia y cia però en quantitat superior (300 de mantega, 3 clares d’ou o 90 grs de clares pasteritzades).

Almíbar segons la recepta del blog de la Dolorss, amb aroma de llimona del Lidl.

Ametlles filetejades torrades al grill del forn.

Boníssima, lleugera i amb una pinta espectacular amb la mona de’n Lluís al damunt!

Anuncis

Quant a cocinandoconmami

Un blog per recordar alguns plats que han sortit espectaculars i després no recordo ni com ho he fet ni on ho he llegit ...
Aquesta entrada s'ha publicat en Bizcochos, decoracions, Postres i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s